Obsah stránky

Základní informace

Seznam vybraných druhů masa a ryb a vybraných nutričních hodnot.


Nutriční hodnoty pro vybraná masa a ryby

Poznámka 1: kliknutím na bílý trojúhelníček v názvu sloupce se celá tabulka přetřídí podle hodnot v tomto sloupci sestupně, resp. vzestupně.

Poznámka 2: Ve sloupci Sacharidy znamená barva: zelená – malé množství sacharidů; oranžová – lze jíst občas; červená – obsahuje velké množství sacharidů, lze jíst výjimečně.

NázevPotravinaVláknina
[g]
Bílkoviny
[g/100 g]
Sacharidy
[g/100 g]
Tuky
[g/100 g]
hovězí maso vařenémaso02508
kapr obecnýryba01805
klobása čabajskáuzenina020043
králičí maso pečenémaso02009
krůtí maso bez kůže, vařené, pečenémaso02305
kuřecí maso pečenémaso02907
makrela uzená Nauticaryba021021
rybí filéryba01601
kapr dušenýryba018112
párek vídeňskýuzenina012124
šunka vepřová dušená nejvyšší jakostiuzenina02015
uzená makrela vakuově balenáryba019119
vepřové maso pečenémaso011114
hovězí tatarákmaso01223
kapr pečenýryba022212
losos pečený s kůžíryba020313
tuňák ve vlastní šťávěryba02092

Zdroje informací

Odkazy

Interní

Externí

Knihy

  • xx